Infuz termogjenik që shkrin yndyrën dhe na bën të humbim 5 kg në javë

Koperi dhe kanella janë disa nga përbërësit më të mirë për përgatitjen e kurave popullore  për shkatërrimin e yndyrës së barkut.  


Këto bime janë aleatë të shkëlqyeshëm dhe janë plotësues te përsosur për çdo dietë: diuretikët, thermogeniket dhe shumë kalorite. Më poshtë shpjegojmë se si të përgatisim 2 infuze natyrore për të tretur yndyrën e barkut.


Koperi është një bimë diuretike, e cila lufton mbajtjen e lëngjeve dhe na ndihmon të ulim fryrjet e barkut. Për të përgatitur këtë infuz ju duhet vetëm një lugë fara koperi dhe një gotë uji.

Pergatitja: 
  

Zieni ujin ne nje ene , pastaj derdhni farat e koperit dhe hiqni nga zjarri. Lerini ne gjendje qetesie  për 15 minuta, pastaj filtroni infuzin  dhe pini ndërsa është ende i nxehtë.  

 Perdorimi:

Ju mund të pini këtë infuz prej  koperit  në çdo kohë të ditës, por  sugjerohet qe ta pini atë pas ngrënies se cdo vakti  .


Ashtu si koperi , edhe dafina është gjithashtu një bime  e  shkëlqyer  për të luftuar mbajtjen e lëngjeve. 
Sherebela , në anën tjetër, përmirëson tretjen dhe parandalon formimin e gazit: thelbësor për eliminimin e ënjtjes dhe fryrjes  së barkut. Receta gjithashtu përmban kanellë, një erëz shumë efektive për të përshpejtuar metabolizmin dhe për të nxitur djegien e yndyrës.

Përbërësit: 


2 gjethe dafine, 
2 gjethe sherebele, 
1 lugë çaji pluhur kanelle,
 1 gotë ujë mineral.

Pergatitja:


Zieni ujin ne nje ene deri ne vlim , pastaj shtoni sherebelen  dhe gjethet e dafines  dhe hiqni nga zjarri . Lejoni të qëndrojne ne gjendje qetesie  për 15 minuta, pastaj hiqni gjethet dhe shtoni pluhurin e kanellës. 


Perdorimi:

 Pini ngadalë esell ne mengjes .




loading...